LICENTIES

Live assist editie

Wanneer er alleen behoefte bestaat om een of meerdere radio programma's te los maken en / of van te voren op te nemen, dan is de live assist editie de geschikte licentie. Deze editie bevat net als de Pro editie fader/button start in combinatie met de Airlite en / of de K8055 module. Ideaal voor thuis gebruik.
Losse licentie €150,- zonder jaarlijkse subscriptie. Losse licentie €150,- inclusief subscriptie a €37,50,- per jaar.

UniRadio Pro -Live & Automation assist editie

Deze editie bevat naast alle functies van de Live assist editie ook een aantal functionaliteiten voor het plannen van playlisten, groepen, DJ profielen, gebruikersmanagement, geautomatiseerd uitzenden, WheatNET en het gebruik van meerdere radiostations. 
Losse licentie €750,- zonder jaarlijkse subscriptie. Losse licentie €750, - inclusief jaarlijkse subscriptie a €187,50,- per jaar.
* Alle licenties zijn het eerste jaar inclusief onderhoud en ondersteuning. Indien er is gekozen voor een licentie inclusief subscriptie, zal er tegen het einde van de licentie het subscriptie bedrag worden gefactureerd zodat de licentie weer recht geeft op een jaar onderhoud en ondersteuning.

* Toch een of meerdere fouten in de software gevonden? Voor het oplossen van bugs zullen nooit kosten in rekening worden gebracht.
* Alle getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Share by: